Základní škola a Mateřská škola, Szkoła Podstawowa, Przedszkole

Košařiska

Snímek obrazovky (1379)

Tradiční Radovánky

V pátek 14. června panovala v celé naší škole již od rána neobvyklá nervozita. Všechny děti cítily, že se blíží něco velkého – každoroční tradiční Radovánky v Dolku, pořádané jako vždy Spolkem rodičů a přátel školy v Košařiskách.

Děti moc dobře věděly, že všechny atrakce, které pro ně jejich rodiče připravili, si musejí nejdříve zasloužit svým kulturním programem. Celým pásmem jednotlivých vystoupení nás provázeli naši páťáci Timejka a František. Nejprve jsme mohli obdivovat taneček krásných myšek z mateřské školy, který nacvičily paní učitelky Denisa Husarová a Andrea Klusová.

Žáci prvního a druhého ročníku nám potom pod vedením paní učitelky Jany Wrzecionkové předvedli letní diskotékovou inspiraci v jižanských rytmech.

Konečně na řadu přišli fotbaloví mistři se svým klanem roztleskávaček, které trénuje ve třetím ročníku paní učitelka Silvie Lisztwanová.

No a závěr patřil Mimoňům v podání našich nejstarších žáků ze čtvrtého a pátého ročníku, kteří svou produkci nacvičili s pomocí své paní učitelky Kariny Kleisové.

Následovalo několik dojemných chvilek, protože bylo zapotřebí se rozloučit s našimi odcházejícími absolventy, kteří byli obdarováni zástupci SRPŠ dárečky na památku.

No a pak už nastala ta pravá zábava: pro děti byl připraven skákací hrad, ježdění na koni, malování na tvář, pro dospělé střelnice a bohatá tombola, a pro úplně všechny tradičně výtečné dobroty. Všichni hosté se výborně bavili do pozdních hodin. Nezbývá, než poděkovat SRPŠ za organizaci celé akce a učitelskému sboru za přípravu programu dětí. Přejeme všem krásné léto a už teď se těšíme na akce připravované pro příští školní rok 🙂

Sdílet příspěvek:

Přihlášení